BiOOO Acai BIO prášek 80 g

BiOOO Acai BIO prášek 80 g

Značka: BiOOO
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
324
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 10 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, Karlín > 5 ks / Praha, OC DBK > 5 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks

Acai prášek v raw kvalitě si zachovává až 95 % účinných látek. Vsaďte na sílu přírody.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Acai BIO prášek BiOOO je právem považován za superpotravinu, jelikož je přirozeně bohatý na vitamin C a některé další antioxidanty. Prášek je v RAW kvalitě, díky čemuž si zachovává až 95 % účinných látek a snadno ho tak přidáte do kaší, smoothies, pudinků či zmrzliny.

Acai je malá, tmavě fialová bobule pocházející z palmy acai, která roste v deštných pralesích Jižní Ameriky. Jedná se o bohatý zdroj antioxidantů, zejména anthokyany, které jsou známé pro své schopnosti chránit buňky před působením volných radikálů. Antioxidanty také pomáhají snižovat záněty a zpomalovat proces předčasného stárnutí buněk. Dále obsahuje různé vitaminy, jako je vitamin C, A, E a vitaminy skupiny B, které jsou důležité pro zdraví kůže, imunitního systému, zraku a metabolismu. Acai je také zdrojem minerálů, jako je vápník, železo, draslík a hořčík, nezbytných pro zdraví kostí, krevního oběhu, svalového fungování a celkového zdraví organismu. Důležitý je i obsah vlákniny pro správnou funkci trávicího traktu.

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Nutriční hodnoty Na 100 g
Energetická hodnota: 2360 kJ / 571 kcal
Tuky: 45 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 8 g
Sacharidy: 23 g
z toho cukry: 0 g
Vláknina: 21 g
Bílkoviny: 8 g
Sůl: 0,5 g
Vitamin C 140 mg (175%) RHP mg
Vápník 360 mg (45% RHP) mg
Fosfor 780 mg (111,4% RHP) mg
Železo 17 mg (121% RHP) mg

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?