JOIK Matující papírky 50 ks

JOIK Matující papírky 50 ks

Značka: JOIK
368
Skladem u dodavatele
Možnosti dodání: Do deseti dnů u vás

Matující papírky odstraní nežádoucí lesk a zanechávají pleť matnou. 

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Matující papírky JOIK jsou první pomocí při nežádoucím lesku pleti. Hravě absorbují přebytečnou mastnotu, pot a nečistoty, díky čemuž vám pomohou udržet dokonalý make-up i během horkých letních dní. Díky jejich skladnému balení se navíc vejdou do každé kabelky pro případ nouze nejvyšší!

V létě se už nemusíte vzdávat líčení, či nonstop kontrolovat, zda máte neustále po ruce pudr pro rychlé opravení make-upu. Matující papírek funguje jako dokonalý piják, který absorbuje veškerý nežádoucí lesk, aniž by jakkoliv poškodil váš look. Stačí papírek lehce přiložit na požadované místo, jemně přitlačit a počkat, až se nadbytečná mastnota a pot vsákne. Papírek následně můžete vyhodit a nadále si užívat dokonale matné líčení! Skladné balení vám navíc ušetří místo v kabelce a vejde se opravdu všude.

JOIK je estonská značka, která byla založena v roce 2005. Jejich produkty jsou spojením nejlepších přírodních ingrediencí s moderní vědou, designem a severskými tradicemi v péči o pleť. Značka klade důraz na přírodní složení, odpovědnost, udržitelnost a krásný design. Nikdy žádnou přísadu nezařazují pouze pro přitažlivost etikety – koncentrace přísad jsou vždy vypočítány tak, aby poskytovaly co největší užitek.

Výrobce: Glimm Skin s.r.o., Brunclíkova 1719/25 , 16200, Praha 6, Česká republika , tel: 734 586 821

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?