AJALA CHOCOLATE
Česká značka AJALA CHOCOLATE vytváří za pomocí starých, tradičních metod i moderních postupů tu nejlepší čokoládu na světě. Všechny čokolády jsou vyráběny v Česku, konkrétně v Brně. A tak je zaručena 100% kvalita a zodpovědný přístup ke každé jednotlivé tabulce. Největší prioritou AJALY je vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou.
Misí této značky je ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Taková čokoláda, která není nezdravou cukrovinkou, ale opravdovým pokrmem bohů plným chuti a zdraví prospěšných látek.
AJALA CHOCOLATE používá výběrové kakaové boby z ověřených destinací, jako jsou Střední a Jižní Amerika. Dbá na to, aby šlo o původní oblasti, kde byly boby pěstovány odjakživa. Díky tomu si mohou být jisti, že je o rostliny výborně postaráno . Důkazem je jeho výtečná chuť, s níž se běžné kakaové boby nemohou srovnávat.
A co vlastně ajala znamená? „V mayském jazyce je to probuzení a přesně takové pocity bychom vám rádi předali. Aby vás už první kousek překvapil, probudil zvědavost i touhu po dalším poznávání.“